Termálfürdő FC Tiszaújváros

Az FC Tiszaújváros a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere (2011-2016)

Az FC Tiszaújváros legjobbjai a 2016-os évben

Az egyesület vezetése idén is megválasztotta az egyesület év sportszakemberét és az edzők javaslatai alapján korosztályonként az év játékosait.
2016-ban az év „Kovács István díjasa” Szegő Márk Botond.

 

A 2016-os év Sportszakembere: Czerva Zoltán

UEFA ’B’ licences edző, 2016-ban töltötte be 60-adik születésnapját és ugyancsak idén már 30 éve edző Tiszaújvárosban.
Az UEFA B licenc edzői képesítést 1998-ban, középfokú labdarúgó edzői végzettséget 1983-ban szerzett. 1986-tól megszakításokkal bár, de majdnem folyamatosan Tiszaújvárosban dolgozik edzőként. Főállásban Környezetvédelmi szakmérnökként dolgozik a MOL Nyrt-nél. Labdarúgóként játszott NB II-ben az MVSC-ben, illetve az akkori Leninváros, Olefin SC csapatában. Részese volt az Olefin SC Magyar Kupa sikereinek 1982 és 1984 között, tagja volt a DVTK és Békéscsaba elleni győzelmeknek, és a RÁBA ETO és BP HONVÉD ellen játszott csapatnak is. Jelenleg az U17-es csapat edzője.

2016-os év legjobb játékosa: Bussy Dávid

A Football Club Tiszaújváros felnőtt csapatának saját nevelésű játékosa, kisebb kitérőkkel folyamatosan a Tiszaújváros színeit képviseli. Kimagasló tehetség, professzionális a hozzáállása a futballhoz a pályán és azon kívül egyaránt. Társai különösen elismerik a tudását, közkedvelt egyénisége az öltözőnek. Az utóbbi félévben ugrásszerű fejlődésen ment keresztül a játéka, szinte kihagyhatatlanná vált a csapatból. Posztja irányító középpályás, melyet a jelenlegi csapatszerkezetben védekező középpályásként magas szinten old meg. Rúgótechnikája az átlagostól jobb, így gólokkal is hozzájárul a csapat sikerességéhez. Súlyos sérülése miatti hiányát a csapat rendkívül megérzi, tavasszal újra csatasorba kell állnia, várja vissza a csapat és a közönség is.

Csapatonként, korosztályonként a legjobbak 2016-ban

Molnár László

Több mint öt éve a Football Club Tiszaújváros felnőtt csapatának játékosa, „csupaszív” mentalitása és kiemelkedő technikai tudása emeli a NB III. legjobbjai közé. Nagyváradi születésű, így nem tiszaújvárosi nevelésű játékos, viszont a városon belüli elismertségét jelzi, hogy mindenki újvárosiként tartja számon ikertestvérével Ferenccel együtt. A csapat bal oldalán érzi magát komfortosan, mind támadásban, mind védekezésben bevethető. Egyértelmű példaképe lehet minden nagy álmokat szövögető tiszaújvárosi palántának.

Szegő Márk Botond

Az FC Tiszaújváros U19-es csapatának 18 éves labdarúgója, aki öt évesen vált az egyesület igazolt játékosává. Tehetsége és a labdarúgás iránti alázata már gyermekkorában megmutatkozott, erre figyelt fel a Diósgyőr csapata is, amikor 14 évesen átigazolták, majd töretlen fejlődésének köszönhetően játszhatott a Kelet-Magyarországi válogatottban is. Két esztendeje visszaigazolt a nevelőegyesületéhez, így ismét tiszaújvárosi színekben sportol. Az edzéseken és a mérkőzéseken mutatott hozzáállása példaértékű, mindig a maximális teljesítményre törekszik, kapusként a figyelme nem csupán a bravúros védésekre terjed ki, hanem irányítja és bátorítja csapattársait is. A sportolás mellett az iskolai tanulmányokra is nagy figyelmet fordít, nyelvvizsgával rendelkezik, egyetemen kívánja megalapozni a civil életét. Botond remek egyéni képességeinek elismerését mutatja, hogy edzéseken hétről-hétre a felnőtt csapattal készülhet, a bajnoki mérkőzéseken az U19-es csapat kapitánya és meghatározó tagja. „Kovács István díjas 2016-ban”.

Péter Gergő

Az U17-es csapat meghatározó játékosa, kapusa. Igazi csapatember. Rendszeresen látogatja az edzéseket, ahol mindig megfelelő akarattal dolgozik azért, hogy megvalósítsa saját és az U17 csapat céljait. Mérkőzéseken mutatott példamutató hozzáállásával, szerénységével és szorgalmával járul hozzá a csapat eredményes szerepléséhez.

Tóth Simon

Az U15-ös csapat meghatározó játékosa, aki már 6 éves korától az FC Tiszaújváros igazolt labdarúgója. Technikai képzettsége kiemelkedő, szorgalmas és több posztos is bevethető, így képességei alapján a korosztálya egyik legtehetségesebb sportolója. Az edzéseken motivált, odafigyeléssel és maximális intenzitással végzi a feladatokat. Erőssége a gólszerzés, csapatkapitányként irányítja, biztatja társait. Csapatjátékos, aki a csapat sikere érdekében maximálisan aláveti magát a taktikai utasításoknak.

Illés Dávid

Az U14-es csapat meghatározó játékosa, a csapatkapitány helyettese. Hat éves kora óta az FC Tiszaújváros igazolt labdarúgója. Eredeti posztja csatár, de a bajnokságban a védelem közepén játszik és hétről-hétre a csapat egyik legjobb teljesítményét nyújtja. Az őszi bajnokság során felfigyelt játékára a nyíregyházi Bozsik Labdarúgó Akadémia. Az őszi szünetben részt vett az U14-es Borsod-Abaúj-Zemplén megyei labdarúgó válogatott edzőtáborában. Megbízható, edzéseken és mérkőzéseken megalkuvást nem tűrően végzi a feladatát. Edzésekről csak nagyon ritkán hiányzik. Csapattársai hallgatnak rá, elfogadják a véleményét. Igazi csapatember. Nem csak a labdarúgásban jeleskedik, de általános iskolai tanulmányait is komolyan veszi, kitűnő tanuló.

György Kristóf

Az U13-as csapat tagja, a labdarúgás iránti elhivatottsága, hozzáállása az edzésekhez illetve mérkőzésekhez példa értékű. Rendszeresen és aktívan látogatja más korosztályok edzését is. Fáradságot nem ismerve veti bele magát mindig a munkába. Csak egy dolog számít számára: mindenkor és mindenhol a legjobbnak lenni. Remélhetőleg ez a hozzáállás nem fog változni az elkövetkező években, és pár éven belül majd olvashatjuk nevét a felnőtt tiszaújvárosi csapat összeállításában.

Bodnár Viktor

Az U11-es csapat meghatározó focistája, szorgalmának és tehetségének köszönhetően 2016-ban az egyik legtöbbet fejlődött játékos. Több poszton is szerepeltethető, kitartó és nagy munkabírású. Csapattársai maximálisan megbíznak benne. Meghívót kapott a 2006-os korosztály megyei válogatottjába és magasabb osztályban szereplő egyesületnél is felfigyeltek rá.

Gulácsi Márk

Az U9-es korosztálynak folyamatosan kiemelkedő teljesítményt nyújtó csatára, aki csapatával nagyon jól szerepelt minden rendezvényen. Több tornán gólkirályi vagy torna legjobb játékosa címet szerzett. Gólerőssége mellett az előkészítésben és a csapattársak kiszolgálásában is jeleskedik és önfeledten osztozik az ő gólörömükben is. Hozzáállása, győzni akarása példamutató, mellyel népszerű társai körében. Edzéslátogatottsága kiváló, fejlődése töretlen, így még sok örömet okozhat a tiszaújvárosi szurkolók számára.

Kiss Márk

Az U7-es csapat legszorgalmasabb tagja. Fegyelmezettségével kitűnik társai közül. A feladat végrehajtásban figyelmes, a pontosságra törekszik, sportszerűségben példamutató. A csapat tagjai szeretik, megbíznak benne. A magasabb korosztályokban is meghatározó játékos válhat belőle.

Legnézettebb cikkek

FCT Induló

Legfrissebb hírek

A csapatnak és Bucznak is csak így tovább!

Az első három forduló tekintetében a vezetőség 4 pont megszerzését tűzte ki célul, a Monor elleni vereség és Nyírbátor elleni döntetlent követően ma a március 17-ről pótolt MTK II. elleni mérkőzésünkön begyűjtöttük a 4 ponthoz szükséges győzelmet. 

Felemás eredmények a hétvégi fordulóban

Az elmúlt hétvégén a Tiszafüredi VSE és a Karcagi SE együttesei ellen léptek pályára utánpótlás csapataink. A négy mérkőzésen 2 győzelem és 2 vereség született.

Tájékoztatás

Az elnökség a mai naptól kezdődően a hazai mérkőzések esetében a 75. életévüket betöltött nézők esetén ingyenes belépést biztosít (minden esetben igazolni szükséges).

Jogtalan kiállítás, váratlan vereség

A bajnokság 23. fordulójában hazai pályán fogadtuk a Debreceni EAC csapatát és egy gólos vereséget szenvedtünk.

Termálfürdő FC Tiszaújváros - DEAC 0:1 (0:0)

Utánpótlás eredmények

Az elmúlt hétvégén az U14 és U15-ös csapatunk a Miskolci Népkert Volán, hétközben az U19 és U17 a Várda Labdarúgó Akadémia ellen lépett pályára.

0-1 idegenben, vagyis megy a szekér

A 22. fordulóban ma Múcsonyban, a szomszédvár Tállya KSE csapata ellen játszottuk 20. soron következő mérkőzésünket.

Tállya KSE - Termálfürdő FC Tiszaújváros 0:1 (0:0)

Ajándékdöntetlen a vendégcsapatnak

A korábban elhalasztott 17. fordulót játszotta le csapatunk szerda délután, hazai környezetben fogadtuk a Nyírbátor együttesét.

Termálfürdő FC Tiszaújváros - Nyírbátor FC 1:1 (1:1) 

2018. április 20. péntek
Tivadar, Odett

Tabella

 1. Monori SE 21 55
 2. ESMTK 21 44
 3. Putnok FC 22 35
 4. FC Tiszaújváros 22 31
 5. Füzesgyarmati SK 21 30
 6. Jászberényi FC 21 29
7. MTK II. 21 28
 8. DVTK II. 21 28
9. Nyírbátori FC 22 27
 10. Cigánd SE 22 25
 11. Debreceni EAC 21 24
 12. Tállya KSE 21 23
 13. Balassagyarmat 22 23
 14. Gyöngyösi AK 20 23
15. Tiszafüredi VSE 22 20
 16. Salgótarján Kizárva! 0 0
 
 

Adószám:

18435517-2-05

Bankszámlaszám:

11734114-20078711