Termálfürdő FC Tiszaújváros

Az FC Tiszaújváros a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere (2011-2016)

Csak a minimum elvárást teljesítette a felnőtt csapat

Kedd délután évzáró bankettel zárta a 2016-2017-es szezont felnőtt csapatunk. Az eseményen többek mellett megjelent Bráz György polgármester úr és Gál Csaba, a Sport-Park Nonprofit Kft ügyvezetője, valamint a klubban dolgozó munkatársak és az elnökség tagjai is.

 

 

 

A 34 mérkőzésen 45 pontot szerzett csapat a bajnokság végére a 13. helyre csúszott vissza a tabellán, így elmaradt a legjobb 10-be történő kerülés a célkitűzéstől, viszont a minimális elvárás teljesült, vagyis Tiszaújváros a következő idényben is az NB III-as bajnokságban fog szerepelni.

A felnőtt csapat teljesítményét Gerliczki Máté vezetőedző értékelte szakmailag. Értékelésében kiemelte, hogy a hazai győzelmek biztosították a csapat pontjainak nagy részét, voltak nagy sikerek, de sajnos előfordultak nem várt "pofonok" is a bajnokság során és sajnos nagy sérülések is tizedelték a csapatot folyamatosan.

Az utánpótlás csapatok munkája is megújult az elmúlt évben, hiszen a vezetőedző irányításával 29 alkalommal tartottak edzői értekezletet, ahol a felnőtt csapatnál alkalmazott technikákat és elveket sajátíthatták el az utánpótlásban dolgozó edzők.
Ennek a szakmai megújulásnak is köszönhetően az elmúlt évek átlagától jobban szerepeltek a bajnokságban az utánpótlás csapatok. Az U17 a 4. helyen végzett, Száraz Ádám 43 gólt szerzett, az U15 és U14 is az 5. helyet szerezte meg, Balogh Gergő az U15-ben 47, Gulyás Krisztián az U14-ben 22 gólt ért el. Az U13-as csapat pedig futsalban a legjobb 8 csapat közé jutott.

Lukács Flórián elnök gratulált minden korosztályban az elért eredményekhez, megköszönte a munkát az egyesületben dolgozó kollégáknak, külön kiemelve az elnökség tagjait. A Sportcentrum által biztosított feltételek maximálisan kielégítik az egyesület igényeit és fontos kiemelni a fő támogató Tiszaújváros Önkormányzatának fontosságát és jelentőségét, ami elengedhetetlen az egyesület nyugodt működtetéséhez.

Bráz György Polgármester úr hozzászólásában kiemelte az utánpótlás nevelés fontosságát, illetve az NB III-as szereplés jövőbeni biztosítottságát is. Jó pihenést kívánt a szakmai stáb tagjainak és a játékosoknak a következő 4 hétben, melyet követően a távozók majd új csapatukban, a maradók pedig a július elején kezdődő felkészülésen újult erővel tudják majd belevetni magukat a munkába.

Tóth Lajos utánpótlásedző, mint rangidős, felszólalásában kiemelte, hogy az utánpótlás csapatok tekintetében is a feltételek maximálisan adottak a megfelelő szakmai munka elvégzéséhez és szebb napokat és sikereket kívánt a következő szezonra a felnőtt csapatnak.

A jelenlévők megemlékeztek Együd András elnök úr és Simon Péter tiszteletbeli tag, korábbi elnök munkásságára, sajnálatos elvesztésükre.

A vezetőség által a potenciális új igazolásokkal már megkezdődtek a puhatolózó megbeszélések, illetve az este folyamán a hivatalos részt követő vacsora után közel éjfélig egyesével tárgyalások folytak a jelenlegi játékosállomány tagjaival is a jövővel kapcsolatosan.

Hajrá Újváros!

Legnézettebb cikkek

Legfrissebb hírek

Mind a négy utánpótlás csapatunk begyűjtötte a 3 pontot

Az elmúlt hétvégén a Tiszafüredi VSE együtteseivel mérkőztek meg utánpótlás csapataink, és mind a négy csapatunk győzelemmel hagyta el a pályát. 

Kritikus pillanatok 3:4-nél, de a végén 3:5 ide

A bajnokság 10. fordulójában idegenben lépett pályára csapatunk szombat délután a Gyöngyös otthonában.

Gyöngyösi AK - Termálfürdő FC Tiszaújváros 3:5 (2:3)

Négy meccs, egy pont

Mind a négy utánpótlás csapatunk hazai környezetben lépett pályára szombaton, az ellenfél a Várda Labdarúgó Akadémia és a KBSC együttesei voltak.

A mi sorozatunk lett szakadatlan, itthon megint nem tudunk nyerni, így lett a mai nap "szomorú vasárnap"

Az ESMTK együttesét fogadta csapatunk a bajnokság 9. fordulójában.

Termálfürdő FC Tiszaújváros - ESMTK 1:2 (0:1)

Nem sikerült a pontszerzés utánpótlás csapatainknak

Az utánpótlás bajnokság hétvégén rendezett fordulóiban az U14 és U15 hazai pályán a Balmazújváros ellen, az U19 és az U17 idegenben a Debreceni Sportcentrum otthonában lépett pályára.

Változatos, közönségszórakoztató mérkőzésen ma a jobb csapat nyert (?)

A bajnokság 8. fordulójában idegenben szenvedett vereséget csapatunk a Debreceni EAC otthonában.

Debreceni EAC - Termálfürdő FC Tiszaújváros 3:2 (1:1)

Idén a Hunyadi Mátyás Általános Iskola nyert a IX. Alaitner Labdarúgó Emléktornán

A mai napon kilencedik alkalommal került megrendezésre a Tiszaújvárosi Önkormányzat és Nyugdíjas Egyesület támogatásával a Football Club Tiszaújváros egyesület rendezésében a kistérségi általános iskolák közötti Dr. Alaitner István labdarúgó emléktorna.

2017. október 17. kedd
Hedvig, Hédi

Tabella

 1. Monori SE 10 24
 2. ESMTK 10 22
 3. Putnok FC 10 20
 4. Salgótarján 10 19
 5. MTK II. 10 16
 6. Balassagyarmat 10 15
7. Cigánd SE 10 14
 8. Nyírbátori FC 10 13
9. Debreceni EAC 10 13
 10. FC Tiszaújváros 10 11
 11. Tiszafüredi VSE 10 11
 12. Füzesgyarmati SK 10 11
 13. Jászberényi FC 10 10
 14. Gyöngyösi AK 10 10
15. DVTK II. 10 9
 16. Tállya KSE 10 6
 
 

Adószám:

18435517-2-05

Bankszámlaszám:

11734114-20078711