Termálfürdő FC Tiszaújváros

Az FC Tiszaújváros a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere (2011-2016)

Csak a minimum elvárást teljesítette a felnőtt csapat

Kedd délután évzáró bankettel zárta a 2016-2017-es szezont felnőtt csapatunk. Az eseményen többek mellett megjelent Bráz György polgármester úr és Gál Csaba, a Sport-Park Nonprofit Kft ügyvezetője, valamint a klubban dolgozó munkatársak és az elnökség tagjai is.

 

 

 

A 34 mérkőzésen 45 pontot szerzett csapat a bajnokság végére a 13. helyre csúszott vissza a tabellán, így elmaradt a legjobb 10-be történő kerülés a célkitűzéstől, viszont a minimális elvárás teljesült, vagyis Tiszaújváros a következő idényben is az NB III-as bajnokságban fog szerepelni.

A felnőtt csapat teljesítményét Gerliczki Máté vezetőedző értékelte szakmailag. Értékelésében kiemelte, hogy a hazai győzelmek biztosították a csapat pontjainak nagy részét, voltak nagy sikerek, de sajnos előfordultak nem várt "pofonok" is a bajnokság során és sajnos nagy sérülések is tizedelték a csapatot folyamatosan.

Az utánpótlás csapatok munkája is megújult az elmúlt évben, hiszen a vezetőedző irányításával 29 alkalommal tartottak edzői értekezletet, ahol a felnőtt csapatnál alkalmazott technikákat és elveket sajátíthatták el az utánpótlásban dolgozó edzők.
Ennek a szakmai megújulásnak is köszönhetően az elmúlt évek átlagától jobban szerepeltek a bajnokságban az utánpótlás csapatok. Az U17 a 4. helyen végzett, Száraz Ádám 43 gólt szerzett, az U15 és U14 is az 5. helyet szerezte meg, Balogh Gergő az U15-ben 47, Gulyás Krisztián az U14-ben 22 gólt ért el. Az U13-as csapat pedig futsalban a legjobb 8 csapat közé jutott.

Lukács Flórián elnök gratulált minden korosztályban az elért eredményekhez, megköszönte a munkát az egyesületben dolgozó kollégáknak, külön kiemelve az elnökség tagjait. A Sportcentrum által biztosított feltételek maximálisan kielégítik az egyesület igényeit és fontos kiemelni a fő támogató Tiszaújváros Önkormányzatának fontosságát és jelentőségét, ami elengedhetetlen az egyesület nyugodt működtetéséhez.

Bráz György Polgármester úr hozzászólásában kiemelte az utánpótlás nevelés fontosságát, illetve az NB III-as szereplés jövőbeni biztosítottságát is. Jó pihenést kívánt a szakmai stáb tagjainak és a játékosoknak a következő 4 hétben, melyet követően a távozók majd új csapatukban, a maradók pedig a július elején kezdődő felkészülésen újult erővel tudják majd belevetni magukat a munkába.

Tóth Lajos utánpótlásedző, mint rangidős, felszólalásában kiemelte, hogy az utánpótlás csapatok tekintetében is a feltételek maximálisan adottak a megfelelő szakmai munka elvégzéséhez és szebb napokat és sikereket kívánt a következő szezonra a felnőtt csapatnak.

A jelenlévők megemlékeztek Együd András elnök úr és Simon Péter tiszteletbeli tag, korábbi elnök munkásságára, sajnálatos elvesztésükre.

A vezetőség által a potenciális új igazolásokkal már megkezdődtek a puhatolózó megbeszélések, illetve az este folyamán a hivatalos részt követő vacsora után közel éjfélig egyesével tárgyalások folytak a jelenlegi játékosállomány tagjaival is a jövővel kapcsolatosan.

Hajrá Újváros!

Legnézettebb cikkek

Legfrissebb hírek

Gratulálunk Bodolai József, "Bodi"-nak a kitüntetése alkalmából!

Tiszaújváros képviselő-testülete augusztus 20-a alkalmából önkormányzati kitüntetésként Bodolai József labdarúgónak Szent István Emlékérmet adományoz.
Ezúton gratulálunk és büszkék vagyunk rád, méltán lehetsz példaképe a mai fiataloknak!

Figyelem! A Bozsik csapatoknak is kezdődik a felkészülés! Toborzó!

Lassan a nyár végéhez közeledve a Bozsik utánpótlás csapatok is megkezdik a felkészülést.

Nem tudjuk megtörni a putnoki átkot!

Szombaton 17:30 órakor került sor az NBIII. Keleti csoportjának 1. fordulójára, amelynek keretén belül a megyei rivális Putnok FC gárdáját fogadtuk.
Képek a mérkőzésről>>

Bajnokság ​előtti ​utolsó beharangoz​ó,​ 20 éves ​élmények felelevenítésével

A hétvégén megkezdődik a 2017-2018-as NB III-as pontvadászat.​ A kedves szurkolóinknak 20 éve készült ​és azóta nem publikált 20 fotóval (köszönet Bartók Istvánnak) kívánunk kedvet csinálni ahhoz, hogy minél nagyobb számban kilátogassanak az új szezon első hazai mérkőzésére, melyet a "mumus" Putnokkal játszik a csapatunk.

NB II-es meccs Tiszaújvárosban

Információnk szerint, az NB II. 2. fordulójában most vasárnap 17.30-kor megrendezésre kerülő KBSC - VÁC FC mérkőzés a Tiszaújváros Sportcentrumban belépőjegy vásárlása nélkül tekinthető majd meg.

Főpróba, Kera búcsúztatásával

A 2017-2018-as NB III. Keleti csoport rajtja előtti utolsó edzőmérkőzést a megyei I-es Fehérgyarmat gárdájával játszotta csapatunk a tikkasztó hőségben.

Vezetőedzői értékelés a felkészülés végéhez közeledve

A 2017-2018-as NB III-as bajnokság hamarosan megkezdődik, a várakozás a korábbiakhoz hasonlóan jelentős Tiszaújvárosban. Interjú Gerliczki Máté vezetőedzővel.

2017. augusztus 19. szombat
Huba

Tabella

 1. Balassagyarmat 1 3
 2. Cigánd SE 1 3
 3. ESMTK 1 3
 4. Putnok FC 1 3
 5. Gyöngyös 1 1
 6. Jászberény 1 1
7. Monori SE 1 1
 8. Salgótarján 1 1
9. Debreceni EAC 1 1
 10. MTK II. 1 1
 11. Tállya KSE 1 1
 12. Tiszafüred 1 1
 13. FC Tiszaújváros 1 0
 14. Füzesgyarmat 1 0
15. Nyírbátor FC 1 0
 16. DVTK II. 1 0
 
 

Adószám:

18435517-2-05

Bankszámlaszám:

11734114-20078711