Termálfürdő FC Tiszaújváros

Az FC Tiszaújváros a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere

Hétfőn elkezdődött a felkészülés a tavaszi folytatásra

 

 

A téliesre fordult időjárás nem igazán kedvezett a játékosoknak, de e tekintetben a február 10-ei Magyar Kupa mérkőzés is tartogathat meglepetést. Így tehát edzeni és játszani kell!

Fotó: kronika.tiszatv.hu

Az első edzésről Kerekes István munkahelyi elfoglaltság miatt hiányzott, a régiek mellett pedig jelen volt négy új játékos is. Kovács Péter (középpályás) Putnokról, Varga Zoltán (támadó) Cigándról, Pataki Zsolt (védő) Balmazújvárosból és Borsi Dávid (támadó) a Debrecentől. Esetleges Tiszaújvárosba való szerződésükről hamarosan döntés születik.

Fotó: kronika.tiszatv.hu

Az már az első foglalkozáson eldőlt, hogy a két Balmazújvárosból kölcsönvett játékos közül Andorkó Sándor tavasszal nem öltözik kék-sárgába és Sigér Ákos is másik csapathoz tart az információk szerint.

Alakul a felkészülési mérkőzések menetrendje is:

2016.01.13 ?

2016.01.16. 10:00 (?) TFCT - Sajóbábony

2016.01.20. 18:00      TFCT - Tállya

2016.01.23.   ?

2016.01.27. 17:00      TFCT - DVTK (NBIII)

2016.01.30    (?)         Lokomotiv Kassa (szlovák II.o) -TFCT (Kassán)

2016.02.03    (?)         TFCT - Ibrány (M.I.o.)

 

 

Legnézettebb cikkek

Legfrissebb hírek

Gerliczki Máté a vezetőedző, cél stabil középcsapat építése

Mint ahogy ismert Antal István vezetőedző június 30-án lejáró szerződését az elnökség döntése értelmében az egyesület nem hosszabbította meg, így a sikert követően Antal elköszönt Tiszaújvárostól. 

Fesztivál Kupa érmekkel

A 4. alkalommal megrendezett Tiszaújvárosi Sportfesztivál keretein belül negyedszer került sor a Fesztivál Kupa Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Tornára, amelyre utánpótlás csapataink is neveztek. (fotó: Tiszaújvárosi Krónika)

Korhut: Ausztriának rúgtunk 2-t, Izlandnak 1-et, Portugáliának majd 3-at!

A magyar-izlandi 1-1 után a válogatott játékosai arról meséltek, mire számítanak Ronaldóék ellen, és mit szóltak a 25 ezer, néha petárdázó magyar szurkolóhoz.

Forrás: index.hu

Ha nyár, akkor focitábor

Az előző évekhez hasonlóan két turnusban, idén is megrendezésre kerül Tiszaújvárosban a labdarúgó-napközis tábor az FC Tiszaújváros szervezésében. 

Két bronzérem és különdíjak Hajdúnánásról

Az elmúlt hétvégén X. alkalommal került megrendezésre Hajdúnánáson a Pharma - Sano gyermek labdarúgó torna amelyen több korosztályban is pályára léptek UP csapataink.

Évzárók az UP csapatoknál

A szezon végeztével a napokban tartják, vagy tartották UP csapataink a szezonzáró vacsoráikat. 06. 07-én az U7-es korosztálya vidám hangulatú családi focival zárta az idei labdarúgó szezont.

Közlemény

 

 

A Termálfürdő FC Tiszaújváros egyesület elnökségének döntése alapján a 2016/2017 idényben nem Antal István lesz a felnőtt csapat vezetőedzője.