Termálfürdő FC Tiszaújváros

Az FC Tiszaújváros a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere

Hétfőn elkezdődött a felkészülés a tavaszi folytatásra

 

 

A téliesre fordult időjárás nem igazán kedvezett a játékosoknak, de e tekintetben a február 10-ei Magyar Kupa mérkőzés is tartogathat meglepetést. Így tehát edzeni és játszani kell!

Fotó: kronika.tiszatv.hu

Az első edzésről Kerekes István munkahelyi elfoglaltság miatt hiányzott, a régiek mellett pedig jelen volt négy új játékos is. Kovács Péter (középpályás) Putnokról, Varga Zoltán (támadó) Cigándról, Pataki Zsolt (védő) Balmazújvárosból és Borsi Dávid (támadó) a Debrecentől. Esetleges Tiszaújvárosba való szerződésükről hamarosan döntés születik.

Fotó: kronika.tiszatv.hu

Az már az első foglalkozáson eldőlt, hogy a két Balmazújvárosból kölcsönvett játékos közül Andorkó Sándor tavasszal nem öltözik kék-sárgába és Sigér Ákos is másik csapathoz tart az információk szerint.

Alakul a felkészülési mérkőzések menetrendje is:

2016.01.13 ?

2016.01.16. 10:00 (?) TFCT - Sajóbábony

2016.01.20. 18:00      TFCT - Tállya

2016.01.23.   ?

2016.01.27. 17:00      TFCT - DVTK (NBIII)

2016.01.30    (?)         Lokomotiv Kassa (szlovák II.o) -TFCT (Kassán)

2016.02.03    (?)         TFCT - Ibrány (M.I.o.)

 

 

Legnézettebb cikkek

Legfrissebb hírek

Egy jó centerre várunk még...

Egy játékos kivételével szinte teljesnek mondható felnőtt csapatunk kerete az új bajnoki szezonra. Center posztra várunk még egy gólerős támadót és akkor teljes a keret. 

Győztünk, de van még mit javítani a bajnoki rajtig

Szombaton délelőtt a szlovák másodosztályban szereplő Lokomotíva Kosice ellen játszotta újabb felkészülési mérkőzését felnőtt csapatunk.
TFCT - Lokomotíva Kosice 6-3 (2-2) 

Fáradtan is győzelem

Szerda délután lejátszotta harmadik felkészülési mérkőzését felnőtt csapatunk. Az ellenfél a MI.o.-ban szereplő Sajóbábony együttese volt.
TFCT - Sajóbábony 7-2 (1-2) 

Nincs változás a jegyárakban

A 2016/2017-es bajnoki szezonban változatlan belépőjegy árak mellett tekinthetik meg a labdarúgást szerető sportbarátok az FC Tiszaújváros hazai mérkőzéseit. 

Csak a gól hiányzott a játékunkból

Szombaton délelőtt lejátszotta második felkészülési mérkőzését felnőtt csapatunk.

TFCT – KBSC FC 0-1 (0-0) 

Befejeződött a hazai utánpótlásműhelyek átvilágítása

Az MLSZ elnökség 2013-ban 3 éves szerződést kötött a Double Pass belga tanácsadó céggel a hazai utánpótlás-nevelési műhelyek átvilágítására és fejlesztésére. Az auditot végző szervezet a labdarúgó utánpótlás-nevelésre szakosodott szakértő intézet, amely számos élenjáró európai szövetségnél és klubnál rendelkezik referenciákkal (www.doublepass.com). 

Hétfőn kezd az U19

Az U19 csapat tagjai július 18-án (hétfőn) 17:30 órakor találkoznak. Hágen Zsolt, a csapat edzője kéri a 1998-1999-es születésű játékosok megjelenését az említett időpontban. Rövid megbeszélést követően edzés lesz.