Termálfürdő FC Tiszaújváros

Az FC Tiszaújváros a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere

Hétfőn elkezdődött a felkészülés a tavaszi folytatásra

 

 

A téliesre fordult időjárás nem igazán kedvezett a játékosoknak, de e tekintetben a február 10-ei Magyar Kupa mérkőzés is tartogathat meglepetést. Így tehát edzeni és játszani kell!

Fotó: kronika.tiszatv.hu

Az első edzésről Kerekes István munkahelyi elfoglaltság miatt hiányzott, a régiek mellett pedig jelen volt négy új játékos is. Kovács Péter (középpályás) Putnokról, Varga Zoltán (támadó) Cigándról, Pataki Zsolt (védő) Balmazújvárosból és Borsi Dávid (támadó) a Debrecentől. Esetleges Tiszaújvárosba való szerződésükről hamarosan döntés születik.

Fotó: kronika.tiszatv.hu

Az már az első foglalkozáson eldőlt, hogy a két Balmazújvárosból kölcsönvett játékos közül Andorkó Sándor tavasszal nem öltözik kék-sárgába és Sigér Ákos is másik csapathoz tart az információk szerint.

Alakul a felkészülési mérkőzések menetrendje is:

2016.01.13 ?

2016.01.16. 10:00 (?) TFCT - Sajóbábony

2016.01.20. 18:00      TFCT - Tállya

2016.01.23.   ?

2016.01.27. 17:00      TFCT - DVTK (NBIII)

2016.01.30    (?)         Lokomotiv Kassa (szlovák II.o) -TFCT (Kassán)

2016.02.03    (?)         TFCT - Ibrány (M.I.o.)

 

 

Legnézettebb cikkek

Legfrissebb hírek

Ingyenes szurkolói busz A REAC elleni mérkőzésre

Tisztelt szurkolóink!

Tájékoztatásul közöljük, hogy egyesületünk ingyenes szurkolói buszt indít Budapestre (május 29-én) vasárnap a REAC - TFCT bajnoki mérkőzésre. 

9 pontot szereztek UP csapataink

Három győzelem mellett, egy vereség UP csapataink hétvégi mérlege. Csak az U14 maradt pont nélkül, a másik három gárda győztesen hagyta el a pályát. 

Debreceni továbbképzés az edzőknek

AZ MLSZ edzőképző központjának szervezésében egész napos továbbképzést tartottak csütörtökön a Debreceni Futballegyetemen, ahol a Real Madrid módszertani és filozófiai igazgatója, Juan Luis Martínez is előadást tartott. Az eseményen klubunk képviseletében 7 edző is részt vett. 

foto:dvsc.hu

Hét gólt lőttek a pótláson

A 25. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolt U19-es csapatunk kedden délután a Mátészalka ellen. 

UP meccsek eredményei

UP csapataink szombaton és vasárnap léptek pályára bajnoki mérkőzésen. Az U19 szoros meccset játszott a listavezető Nyíregyháza ellen és egygólos vereséget szenvedett.

A Cigánd NB II-es lett, mi pedig tovább izgulhatunk

A bajnokság 31. fordulójában idegenben szenvedett két gólos vereséget csapatunk, így tovább izgulhatunk a bennmaradásért.

Cigánd SE - TFCT 3:1 (1:0)

Bátraké a szerencse

A 31. forduló mérkőzéseire kerül sor ezen a hétvégén az NB III-as labdarúgó bajnokságban. Csapatunk a csoport egyik legerősebb gárdájához, a Cigándhoz látogat. A találkozó szombaton 17 óra 30-kor kezdődik a Cigándi Sporttelepen.