Folytatódik az "ovifoci" Tiszaújvárosban

Betű mérete:

 

A nagy érdeklődésnek köszönhetően, az FC Tiszaújváros a nyári szünetet követően folytatja az óvodai labdarúgó foglalkozásokat. 

A foglalkozások célja azon túlmenően, hogy a gyerek játékos formában megismerkednek a labdarúgás alapjaival, a labdarúgás népszerűsítése és az egyesület utánpótlás bázisának növelése. 
Az óvodás nagy és középsős csoportos gyerekek számár tartandó foglalkozások  a Szivárvány Óvoda  gyerekei számára a Széchenyi István Általános Iskola tornatermében kerülnek megrendezésre csütörtökönként 1505-től, 1550-ig, míg a Tündérkert Óvoda gyerekei számára a Hunyadi Mátyás Általános Iskola tornatermében kerülnek megrendezésre keddenként 1505-től, 1550-ig . 

Jelentkezés: Az óvodapedagógusoknál.

A részvétel díjtalan!

További információ: Kurucz Gábor utánpótlás technikai vezetőtől (20/277-8588)

„Az FC Tiszaújváros a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere"

Hozzászólások   

# Rózsa Margit 2012-12-10 17:10
Gratulálok Gabi bácsi nagyon jó ember.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

Rózsa Margó Debrecenből
Válasz | Válasz idézettel | Idézet | Jelentés a moderátornak

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Felhasználási feltételek

Az oldalak szöveges tartalmát csak a forrás (fctiszaujvaros.hu) megjelölésével lehet felhasználni, kizárólag internetes, napi és hetilapos szerkesztőségi célokra. Amennyiben csak a szöveges tartalmak egyes részei kerülnek felhasználásra, az FC Tiszaújváros megjelölést abban az esetben is fel kell tünteni. Képek másolása és másodközlése kizárólag az FC Tiszaújváros hozzájárulásával lehetséges. A szövegek rendszeres másodközlése is térítésmentes, de kizárólag az FCT-vel történt írásos megállapodás esetén lehetséges.