Termálfürdő FC Tiszaújváros

Az FC Tiszaújváros a DVTK Labdarúgó Akadémia partnere 2021. novembertől 2024. júniusig, a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere (2011-2016)

Utánpótlás eredmények

Utánpótlás csapataink a Jászberény, a Cigánd, a Hajdúszoboszló, a Kazincbarcika a Hatvan és a Sátoraljaújhely együttesei ellen léptek pályára. Volt hétközi forduló, de elmaradt mérkőzés is. Tóth Roland (U14) két mérkőzésen 10 gólt szerzett, gratulálunk!

 


Eredmények és edzői értékelések:

U19

Jászberényi FC - FC Tiszaújváros 2:5 (2:1)

Gól: Erős T. 2, Barna Á. 2, Káposzta B.

Jegyzőkönyv megtekintése>> 

Puskás Tibor: Az ellenfelünk kérésére elhalasztottuk ezt a mérkőzést a negyedik fordulóból, de mint utólag kiderült azért, mert hétközben sokkal erősebbek, mivel a komplett csapat játszik a megyei felnőtt bajnokságban és van aki a felnőtt csapatukban. Mi viszont a sok sérült és beteg miatt úgy tudtunk kiállni, hogy három játékost az U16-ból kellett kölcsön kérnem. A mérkőzés ennek függvényében úgy kezdődött, hogy a hazaiak óriási lendülettel nekünk estek, mi többnyire védekeztünk, de egy két kontrát sikerült végig vinni, amiből aztán a vezetést is megszereztük. A vendéglátóink nagyon agresszívan, többször durva belépőkkel próbáltak megfélemlíteni minket, amiben a jóbarát játékvezető maximális partner volt. Adott ajándék tizenegyest, lap nélkül meg lehetett úszni egy olyan könyöklést, ami eltörte a játékosom orrát és sorolhatnám tovább. A félidőben így megfordították az eredményt és nem néztünk ki túl jól a második félidő előtt. Szerencsére a második félidőben Erős Tibor vezérletével a felpaprikázott csapatom olyan teljesítményt nyújtott, ami szinvonalában, iramában ritkán látható ebben a bajnokságban és ha a helyzeteinket még jobban kihasználjuk, akkor az eredmény még nagyobb arányú is lehetett volna az elfáradt, a végére teljesen szétesett hazaiakkal szemben.
Az egyetlen dolog ami fájó, hogy tovább nőtt a sérültjeim száma és így a hétvégi mérkőzésen már nem tudunk kiállni.
Gratulálok a csapatnak!

Jók: az egész csapat, Erős T. a mezőny legjobbja.

U16

Cigánd SE - FC Tiszaújváros 2:2 (1:2)

Gól: Orosz D. 2.

Jegyzőkönyv megtekintése>> 

Hágen Zsolt: Az utolsó percben kapott góllal eldobni 2 pontot rossz érzés, 2:1-es vezetésünknél rúgtunk két kapufát, tehát lett volna módunk lezárni, megnyerni a mérkőzést, sajnos nem tettük meg. A hajrára igyekeztem frissíteni cserékkel a csapatot, ám ezúttal sajnos a pályára lépők nem tudtak megfelelően lendíteni a csapatjátékon. A jó csapat tulajdonsága, hogy kiélezett helyzetben képes megőrizni előnyét, s mi szeretnénk jó csapat lenni, így átbeszéljük a történteket, és okulunk a hibákból.

Jók: Orosz D., Jávorszki R.

FC Tiszaújváros - Hajdúszoboszló 1:2 (0:0)

Gól: Tóth R.

Jegyzőkönyv megtekintése>> 

Hágen Zsolt: Rangadóként indult a mérkőzés, az első 20 percben gólhelyzeteink alapján eldönthettük volna a találkozót, ám a későbbiekben visszaesett a játékunk színvonala, így a mérkőzésen a küzdelem dominált a továbbiakban. A helyzetkihasználás ténye meghatározta a végeredmény kialakulását, ebben az egyéni hibáink is segítettek a vendégeknek, így sajnos nem sikerült a pontokat itthon tartani. Jön még két rangadó ősszel, más célunk nem is lehet, minél több pontot gyűjteni.

Jók: Jávorszki R.

U14

FC Tiszaújváros - FC Hatvan 5:0 (3:0)

Gól: Tóth R. 4, Vámosi Zs.

Jegyzőkönyv megtekintése>> 

Czerva Zoltán: Egy jó csapat ellen végig kiegyenlített mérkőzést játszottunk. A mérkőzés elején jól kezdtünk, veszélyes kontratámadásokat vezettünk, az első félidőben helyzeteinkből sikerült három gólt szereznünk gólra váltanunk. Az ellenfél mezőnyben ügyesen játszott, de a veszélyes zónában védőink és középpályásaink jól zártak, egymás kisegítése megfelelő volt. A második félidőben közel egyenlő volt a labdabirtoklás, de helyzeteket továbbra is mi tudtunk kialakítani, és két szerzett góllal végleg eldöntöttük a mérkőzést!
A csapat hozzáállásával elégedett voltam, és a helyzetek alapján teljesen megérdemelt győzelmet arattunk ilyen arányban is.

Jók: az egész csapat.

FC Tiszaújváros - Sátoraljaújhelyi TKSE 11:0 (7:0)

Gól: Tóth R. 6, Emődi M. 2, Vámosi Zs., Pózman D., Sepsi J.

Jegyzőkönyv megtekintése>> 

Czerva Zoltán: Az első félidőben harcosan és jól játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki, és és az első félidő közepére eldöntöttük a mérkőzést. Sok passzos játékkal a labdabirtoklásban a mérkőzésen ellenfelünk fölé kerekedtünk.
A második félidő már kicsit mérsékeltebb játékot hozott, de a mérkőzést ilyen arányban is megérdemelten nyertük meg.

Jók: Balla, Lakatos, Debreceni, Sepsi, Gyovai, Pózman, Tóth R.

U13

KBSC FC Kft. - FC Tiszaújváros 1:8 (0:4)

Gól: Ispán G. 2, Gyüge M. 2, Czokó N., Kopasz B., Lukács I., Emődi M.

Jegyzőkönyv megtekintése>> 

Császár Zoltán: Nem tudom eldöndeni, hogy a pohár félig üres vagy félig tele van. Természetesen nem lehetek elégedetlen nyolc rúgott gól után, azonban mégis van egy kis hiányézetem a játék miatt. Aki ismeri a csapatot az tudja, hogy tudunk sokkal gyorsabban, pontosabban is játszani. Voltak jó periódusaink, amiből majd a jövőben több kell, a ziccereket pedig könyörtelenül ki kell használni.
Gratulálok a csapatnak!

Jók: Kopasz B., Harsányi L.

Női foci:

Bajnoki mérkőzés helyett edzés (Mályi - Tiszaújváros elmaradt).

Hágen Zsolt: Sajnos a hazai csapat nem tudott kiállni a mérkőzésre, így játék nélkül jutunk majd a 3 bajnoki ponthoz. Ezt mi is sajnáljuk, mert a pályán szerettük volna megmutatni, jobbak vagyunk a játékban is, de erre ma nem volt mód. A hazaiak elnöke lehetőséget adott, ha már elutaztunk, edzhetünk a pályájukon, amivel éltünk is, készülünk a szerdai alsóházi rangadóra a Kazincbarcika ellen.

Hajrá Újváros!

Labdarúgó napközis nyári tábor - Jelentkezz most!

2024. május 6. hétfő
Tamara, Ivett, Frida
Május 2024
hfő ked sze csü pén szo vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tabella

1. Putnok FC 27 56
2. Cigánd SE 27 54
3. DVSC II. 27 50
4. Kisvárda II. 27 50
5. DEAC 27 44
6. FC Tiszaújváros 27 41
7. Eger SE 27 41
8. Újpest FC II. 27 40
9. Karcagi SE 27 39
 10. DVTK II. 27 32
11. SBTC 27 30
12. FC Hatvan 27 30
13. Tiszafüredi VSE 27 29
14. Sényő FC 27 29
15. REAC 27 21
16. Gyöngyösi AK 27 8
 
 

Adószám:

18435517-2-05

Bankszámlaszám:

11734114-20078711