Termálfürdő FC Tiszaújváros

Az FC Tiszaújváros a DVTK Labdarúgó Akadémia partnere 2021. novembertől 2024. júniusig, a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere (2011-2016)

Utánpótlás: hat meccs, négy győzelem

Az elmúlt hétvégén utánpótlás csapataink az MVSC-Miskolc, a Jászberény, a Cigánd és a Kazincbacika, valamint női csapatunk a Mezőkövesd ellen lépett pályára. 

 

 

 

Eredmények és edzői értékelések:

U19
MVSC-Miskolc - FC Tiszaújváros 2-5 (0-1)
Jegyzőkönyv megtekintése>>
Gól: Emődi M. 3, Molnár D., Victor Á.

Vámosi Csaba: Nagyon fogadkoztak a fiúk, hogy a két vereség és gyengébb játék után sokkal többet tesznek a győzelemért. Ezek szerencsére nem csak üres szavak voltak, hanem a pályán is megmutatták. Magabiztosan és jól játszottunk, több kimagasló egyéni teljesítménnyel. Labdakihozatalaink jók voltak sokat futottunk és mozogtunk üres területekre labda nélkül is, helyzetkihasználásunk is jó volt. Ami nagyon bosszantó és nagy fegyelmezetlenség, hogy 3-0-nál sima meccsen csinálunk ilyen felesleges kiállításokat. Elbeszélgettem a két fiúval, remélem tanulnak a hibáikból, mert a csapatot sújtják ezzel, hiszen jövő héten is meccs van és sok a két ember mínusz. Meccsek óta kimagaslóan teljesít kapusunk és csapatkapitányunk György Kristóf, aki ha ilyen ütemben fejlődik tovább, évekig nem lesz kapuskérdés a felnőtt csapatnál. Nagyon fiatalok még a fiúk ehhez a korosztályhoz is, de ha továbbra is ilyen lesz az edzéslátogatottság és a hozzáállás, akkor még sok közös sikerben lesz részünk! Ettől nagyobb születésnapi ajándékot nem is kaphattam volna a CSAPAT-tól, amit köszönök nekik!

U16
FC Tiszaújváros – Jászberényi FC 5:1 (1:0)
Jegyzőkönyv megtekintése>> 
Gól: Novák Milán, Tóth Roland 2, Kovács Milán, Kovács Zoltán

Susánszki László: Ellenfelünk 10 emberrel érkezett, ezzel együtt is megérdemelt győzelmet arattunk! Természetesen helyén kezeljük a történetet, de egalizált létszámban is hozták volna a srácok a mait. Büszkeséggel és örömmel tölt el az öltözői hangulat, a kinyilvánított szándékok s a kölcsönös együttműködés! Sajnos még mindig hajlamosak vagyunk "szétszakadni", ennek nagyobb figyelmet s több koncentrációt kell szentelnünk a jövőben. Az időjárás olyan volt amilyen, ennek is volt köszönhető több egyéni technikai hiba, ezekre is igyekszünk jobban odafigyelni. Szemre tetszetős támadásokat vezettünk, voltak szép átlövéseink, kezdünk végre egyre jobban EGYBEN lenni. Sérülten és/vagy betegen is vállaljuk a játékot, gipszelt kézzel is ott akarunk lenni a csapattal, úgy gondolom ezek a hozzáállások mindent elmondanak! A CSAPAT a győzelmet a sérültjeink mielőbbi gyógyulásának szenteli: Ágoston Máténak ezúton is köszönjük a cserék megfelelő bemelegítését, és jobbulást kívánunk a sérült Pózmán Dánielnek is!
Jók: A TELJES CSAPAT!!!

U15
FC Tiszaújváros - Cigánd SE 0:13 (0:7)
Jegyzőkönyv megtekintése>>
Gól:

Császár Zoltán: Biztosan furcsán hangzik, azonban nagyon meg vagyok elégedve a csapat teljesítményével. Akik nem tudják és nem látták azt, hogy honnan indultunk el, nyilván felhúzzák a szemöldöküket, hogy hogyan lehetek elégedett. Hát úgy, hogy nagyon sokat fejlődött a csapat. Természetesen, mint az eredmény is mutatja van még hová fejlődni. Azonban játékosaim megértették és elfogadták, hogy az elvégzett munka meg fog térülni, dolgoznak becsülettel. Ahhoz, hogy még sikeresebbek legyünk, nem kell más, "csak" munka, munka és munka!
Jók: Bajtai P., Tóth Z., Horváth D.

U13
Kolorcity Kazincbarcika SC - FC Tiszaújváros 0-4 (0-0)
Jegyzőkönyv megtekintése>>
Gól: Jávorszki T., Dobos Á., Czokó N., Csanálosi B.

Császár Zoltán: Nagy fegyverténynek tartom, hogy sikerült legyőznünk a jó erőkből álló és jó focit játszó Barcikát. Játszottunk már jobban is, azonban ismét bebizonyosodott, hogy remek közzösséget alkotnak a fiúk! Nagyon egységesek és szervezettek voltunk. Azt gondolom, hogy lassan le lesznek rakva a megfelelő alapok. Jó alapnál pedig bármeddig lehet építkezni! Gratulálok a csapatnak!
Jók: az egész csapat

U12
Kolorcity Kazincbarcika SC - FC Tiszaújváros 2-3 (2-0)
Jegyzőkönyv megtekintése>>
Gól: Tirpák B. 2, Csuka B.

Pap Zsolt: 0-2-ről hatalmas lelkesedéssel és nagy szívvel bravúros győzelmet arattak a srácok az erős Kazincbarcika otthonában. Úgy indult a meccs, hogy hasonlatos lesz a ll. Rigómezei csatához a végeredmény, de aztán bevettük barcikát, mint Hunyadi János Galambóc várát. Helyenként jól játszva, de végig nagy akarattal nyertük meg a mérkőzést. Amikor így küzdünk, akkor van eredmény is. Jó volt mosolygós arcokat látni. Kapusunk már-már úgy védett, mint kapusedzője a legendás Molnár Zoli. Szívből gratulálok a csapatnak, csak így tovább.
Jók: az egész Csapat

Női csapat
Mezőkövesd Zsóry SE - FC Tiszaújváros 5:1 (0:1)
Jegyzőkönyv megtekintése>> 
Gól: Szabó Edina

Dohány László: Jól kezdtük a mérkőzést, egy szép egyéni megoldást követően már a 4. percben megszereztük a vezetést! Ezt követően is voltak lehetőségeink szép számmal, de ez elmondható az ellenfélről is. A második játékrészt a hazaiak nagy elánnal, a tempót felpörgetve kezdték. Nálunk, az előző mérkőzésekhez hasonlóan jött egy rövidzárlat, ahol néhány perc alatt 4 gólt is kaptunk, ezzel a mérkőzés érdemi része el is dőlt. Adódtak még ugyan helyzeteink, de azokat vagy elpuskáztuk, vagy az ellenfél kapusa védett bravúrral. Összességében, amíg koncentráltak voltunk, addig méltó ellenfelei tudtunk lenni a hazai csapatnak.

Labdarúgó napközis nyári tábor - Jelentkezz most!

2024. május 5. vasárnap
Györgyi, Irén
Május 2024
hfő ked sze csü pén szo vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tabella

1. Putnok FC 26 56
2. Cigánd SE 26 51
3. Kisvárda II. 26 50
4. DVSC II. 26 47
5. DEAC 26 41
6. Eger SE 26 41
7. Újpest FC II. 26 40
8. FC Tiszaújváros 26 40
9. Karcagi SE 26 36
 10. SBTC 26 30
11. DVTK II. 16 29
12. Sényő FC 26 29
13. FC Hatvan 26 27
14. Tiszafüredi VSE 26 26
15. REAC 26 20
16. Gyöngyösi AK 26 8
 
 

Adószám:

18435517-2-05

Bankszámlaszám:

11734114-20078711